På eventyr i Livingstone


Man har ikke været i Zambia, hvis man ikke har været i Livingstone. Fantastisk sted. På en weekend skrev vi hele tre gange under på, at det var vores egen skyld, hvis vi skulle gå hen og dø. Turen bød på både 111m bungee-jump, river-rafting ned ad verdens anden vildeste flod (klart det sygeste, jeg nogensinde har prøvet – vildere end bungee jump og faldskærmsudspring), Victoria Falls (som lidt var en skuffelse, da det var tørkesæson og meget af vandet desuden bliver brugt til at genere strøm til byen nu) og luksushotel (fuldstændig vanvittigt lækkert med udsigt til Victoria Falls, masser af swimmingpools, zebraer der gik rundt frit, den lækreste kagebuffet og ja…). Det var ret surrealistisk at det skulle være at finde i Zambia.

Bungee jump5 Bungee jump4 Bungee jump3 Bungee jump2 Bungee jump1 Bungee jump1 Gorge swing2 Gorge swing1 Riverrafting31 Riverrafting30 Riverrafting29 Riverrafting28 Riverrafting27 Riverrafting26 Riverrafting25 Riverrafting24 Riverrafting19 Riverrafting20 Riverrafting21 Riverrafting22 Riverrafting23 Riverrafting18 Riverrafting17 Riverrafting16 Riverrafting15 Riverrafting14 Riverrafting9 Riverrafting10 Riverrafting11 Riverrafting12 Riverrafting13 Riverrafting4 Riverrafting5 Riverrafting6 Riverrafting7 Riverrafting8 Riverrafting3 Riverrafting2 Riverrafting1 Broen over Zambezi IMGP9362 Victoria Falls7 Victoria Falls6 Victoria Falls5 Broen over Zambezi Victoria falls2 Victoria Falls3 Victoria Falls4 Kagebuffet på luksushotel SlideMere adrenalin i Kenya med Mount Kenya, safari og diverse andre udflugter.

 

Udgivet af

Lasse Schriver Nielsen

Lasse Schriver Nielsen, født 4. oktober 1992, gradueret fra Saxogade Handelsgymnasium sommeren 2012 og påtænker at studere filosofi på KU efter et sabbatår i Afrika.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s