Det første møde


Det er svært præcist at gengive dagen, hvor vi kom. Jeg husker ikke så meget derfra. Vi ankom om aftenen. Det var mørkt, det regnede og vi havde pænt meget kriller i maven. Vi, Olivia og jeg, gjorde os mange forestillinger omkring, hvordan det ville være. Hvordan ville huset være, hvordan ville dé være, ville vi kunne kommunikere ordentligt med dem og hvordan skulle vi sove. Mie og Isabella blev sat af først ved et hus inde i byen. Til vores overraskelse var det ret lækkert. Sofaer, fjernsyn, store senge, fint køkken, gartner og alt sådan noget. Olivia og jeg skulle bo et stykke ude på landet hos den gamle chiefs søn. Det satte nogle tanker igang, som viste sig at være helt forkerte. Ved ankomst blev vi mødt af en meget smilende mand, helt nede på jorden og rigtig god til engelsk, vores værtsfar, Mr. Maponda. En stor lettelse.

Til gengæld blev vi også konfronteret med meget tørt mad (som senere har vist sig at være fordi, maden havde stået og ventet på os), et værelse med kæmpeedderkopper, skorpioner og diverse insekter (for ikke at nævne myggene…), et toilet bestående af et hul i jorden omringet af halvtreds kakkelakker, at bade i en kop, rotter over alt, en umenneskelig varme, vand med smag af svømmehal (klor) – ja, jeg kunne blive ved.

Men wow, hvor er det langt fra, hvordan jeg ville betragte stedet nu.

Udgivet af

Lasse Schriver Nielsen

Lasse Schriver Nielsen, født 4. oktober 1992, gradueret fra Saxogade Handelsgymnasium sommeren 2012 og påtænker at studere filosofi på KU efter et sabbatår i Afrika.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s