Vi ses, folkens!


Det bliver et beskedent første indlæg, da jeg sidder i bil på vej til lufthavnen, og tankerne ikke rigtig kan samles. Flyet til Kbh letter kl. 12.45. Dernæst, med mellemlanding i London, går turen videre mod Afrika, hvor jeg skal tilbringe det næste halve år. Indtil min næste update fra Kenya kan jeg kun sige: Fuck, jeg er spændt!

Læs mere om mine planer her

Udgivet af

Lasse Schriver Nielsen

Lasse Schriver Nielsen, født 4. oktober 1992, gradueret fra Saxogade Handelsgymnasium sommeren 2012 og påtænker at studere filosofi på KU efter et sabbatår i Afrika.

2 kommentarer til “Vi ses, folkens!”

  1. Hej Lasse Rigtig god tur 🙂 vi glder os til at hre nrmere fra dig. Krlig hilsen Ruth og far

    Sendt fra min iPhone

    Den 30/09/2012 kl. 11.13 skrev Hakuna Matata :

    WordPress.com Lasse Schriver Nielsen posted: “Det bliver et beskedent frste indlg, da jeg sidder i bil p vej til lufthavnen, og tankerne ikke rigtig kan samles. Flyet til Kbh letter kl. 12.45. Dernst, med mellemlanding i London, gr turen videre mod Afrika, hvor jeg skal tilbringe det nste”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s